Lees ons blog

Bezorging & montage

WE GAAN PAS WEG ALS HIJ STAAT
Bezorging en montage van je tafel aan huis

Wij bezorgen je tafel zelf bij je thuis en monteren deze voor je af ter plaatse. Dat betekent dat wij volledige controle hebben over hoe de tafel bij jou arriveert. Onze bezorgers gaan pas weg als je tevreden bent.

Bezorg afspraak
Nadat we je bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. We nemen in de eerste week contact met je op om een bezorgafspraak in te plannen. Afhankelijk van onze productiecapaciteit en drukte kan dat tussen 3 en 6 weken na bestelling zijn.

Montage aan huis
We komen je tafel op de afgesproken dag zelf bij je bezorgen. Onze monteurs leveren de tafel gemonteerd af in de ruimte waar je er van wil gaan genieten. Onze tafels zijn demontabel zodat je ze zelf op een later moment makkelijk kunt verplaatsen of verhuizen.

Wat zijn de bezorgkosten?
De kosten voor het bezorgen van je tafel verschillen per regio. In een straal van 20 km rond Montfoort (midden Nederland) bezorgen we je tafel voor slechts €30,-. Je betaalt geen kosten voor het afhalen van je tafel bij ons bedrijf in Montfoort. Tussen de 20km en 100km vanaf Montfoort zijn de bezorgkosten €85,-. Voor afstanden groter dan 100km, binnen Nederland, rekenen we €125,- bezorgkosten. We bezorgen je tafel ook graag op de Waddeneilanden. De kosten daarvoor bedragen €150,-

Levering in België
Wij leveren onze tafels ook af in België. De hoogte van de bezorgkosten zijn afhankelijk van de locatie en de afstand vanaf ons bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of prijsindicatie.

Waarom berekenen wij bezorgkosten?
We willen de prijzen van onze tafels zo laag mogelijk houden. We houden daarom geen standaard marge aan voor de kosten van bezorgen. Zo bepaal je als klant zelf wat je het beste past. Wil je geen aanvullende kosten, dan kun je er voor kiezen om je tafel bij ons af te halen op onze centrale locatie in Nederland. Wordt je liever ontzorgd? Kies dan voor bezorging van je nieuwe tafel. We hanteren daarbij verschillende tarieven voor de afstand vanaf onze productielocatie. Zo betaal je altijd een eerlijke prijs.

Raadpleeg voor meer informatie onze veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op.

VEELGESTELDE VRAGEN
De voordelen van een keramische tafel van NextTable

Een tafel van keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van een tafel van natuursteen. Met een keramische tafel combineer je de uitstraling van natuursteen of marmer met de voordelen van keramiek. Combineer dat met onze hoogwaardige tafelonderstellen van gepoedercoat staal en je hebt een tafel die een leven lang mee gaat.

Alle info over onze bladen
Alle info over onze onderstellen
  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch