VOOR. ELKE. TOEPASSING. EEN. OPLOSSING.

Kies je eettafel vorm

EETTAFELS
Rond blad
KIES
EETTAFELS
Ovaal blad
KIES
EETTAFELS
Rechthoekig
blad
KIES
EETTAFELS
Deens Ovaal blad
KIES
TIJDLOOS. DESIGN.
Wij zijn verliefd geworden op de tafelbladen van MARAZZI. Dit zijn bladen van keramiek, met de uitstraling van marmer en andere soorten natuursteen. Marazzi combineert exclusieve, moderne technieken met stijlvol design.

Natuursteen, en in het bijzonder marmer is een prachtig materiaal. Maar het gebruik van natuursteen voor tafels heeft ook nadelen. Vooral marmer is erg poreus en gevoelig voor vlekken. Met de keramische tafelbladen van MARAZZI heb je wel de voordelen van een prachtige natuurstenen tafel, maar zonder de nadelen. Kies dus nu zonder zorgen voor een prachtige en onverwoestbare tafel van NextTable. Wij leveren de onderstaande designs van MARAZZI.

Wij maken tafels op maat. Om het makkelijk voor je te maken staat onze website vol met modellen die je naar eigen smaak kunt aanpassen.
Compleet maatwerk is ook altijd mogelijk. Heb je bijzondere wensen? Laat het ons weten. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je!
Lees meer over volledig maatwerk
De voordelen van een keramische tafel van NextTable

Een tafel van keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van een tafel van natuursteen. Met een keramische tafel combineer je de uitstraling van natuursteen of marmer met de voordelen van keramiek. Combineer dat met onze hoogwaardige tafelonderstellen van gepoedercoat staal en je hebt een tafel die een leven lang mee gaat.

Alle info over onze bladen
Alle info over onze onderstellen
  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch