Lees ons blog

Keramische eettafel Deens ovaal

Welke tafelvorm krijgt jouw voorkeur?

Keramische eettafel Deens ovaal

Een keramische eettafel deens ovaal is een elegant meubelstuk dat past in iedere moderne inrichting. Een keramische tafel is gemaakt van een hoog kwaliteit materiaal dat tegen een stootje kan. Keramiek is kras- vlek-  zuur- en hitte bestendig. Een duurzame eettafel die lang mee gaat dus. De vorm van het tafelblad is uitgevoerd in Deens ovaal. Dit is een bijna rechthoekige tafel met afgeronde hoeken. Dit design zorgt er voor dat je keramische eettafel echt uitblinkt in je interieur.

De eettafel waar je naar op zoek was?

Keramische eettafel deens ovaal bij Next Table

Staat de keramische eettafel deens ovaal van je dromen hier al tussen? Je kunt je keramische eettafel eventueel ook helemaal op maat laten maken. Een op maat gemaakte keramische eettafel is uniek en sluit gegarandeerd aan op alle specifieke wensen die je hebt. De vorm van het tafelonderstel en het blad kunnen helemaal zelf worden gekozen. En ook het design van het keramisch tafelblad en de kleur van het tafelonderstel kan op alle wensen worden aangepast. Zo creëer je een keramische tafel die jouw persoonlijke smaak en stijl vertegenwoordigd!

DEENS OVALE EETTAFEL OP MAAT

De voordelen van keramiek

Waarom een keramische eettafel deens ovaal?

Zachte vorm en toch strak en modern

Een keramische eettafel deens ovaal past in veel moderne interieurs en is dus helemaal van deze tijd. De eettafel heeft een zachte vorm door de afgeronde hoeken maar de combinatie van keramisch tafelblad met een tafelonderstel van staal zorgt er voor dat een keramische eettafel toch strak en modern is.

Kleurvast en vlekbestendig

Keramiek is kleurvast en bestand tegen vlekken. Dankzij deze eigenschappen zijn keramische tafels bijzonder makkelijk te onderhouden. Vlekken afkomstig van onder andere wijn, vet of jam zijn in een handomdraai te verwijderen met een spons en water. Doordat het keramische tafelblad eenvoudig schoon te maken is heeft dit een 100% hygiënisch karakter.

Kras- en schokbestendig

Een keramische eettafel is heel erg krasvast en daarbij ook nog eens schokbestendig. Dit wil zeggen dat er geen krassen worden veroorzaakt als je bijvoorbeeld je sleutels of andere voorwerpen op de tafel gooit. Daarnaast is keramiek schokbestendig, zodat het tafelblad niet wordt beschadigd bij schokken of slagen. Hierdoor is een eettafel van dit materiaal ideaal voor dagelijks gebruik in een gezin.

Bestand tegen hitte en vorst

Bovenop al deze voordelen is een keramische eettafel deens ovaal ook hittebestendig. Zo is het bij veel gerechten mogelijk om geen onderzetters te voorzien en de pan rechtstreeks op de tafel te zetten. Keramiek kan namelijk tegen hoge en lage temperaturen zonder dat het materiaal beschadigd raakt. Een hete pan op het keramische tafelblad neerzetten is dus geen enkel probleem.

Uitgebreid assortiment keramische eettafels

Alle soorten keramische tafels

Ervaar de look and feel

Kom langs in de showroom

In onze showroom ontvangen wij je graag om een selectie van onze keramische eettafels te komen bekijken. Naast een wisselend assortiment van tafelonderstellen hebben we een selectie van keramische tafelbladen in onze showroom zodat goed kan worden ervaren wat het is om een keramische eettafel te hebben.

Op afspraak
In onze showroom ontvangen we je graag op afspraak. Zo hebben we alle tijd voor je. Bel ons even of stuur gerust een whatsapp bericht. In de meeste gevallen kan je de zelfde dag nog terecht!

Onze locatie
Wij zijn gevestigd in Montfoort. In het midden van Nederland op korte afstand van de A2 en de A12. Je kunt ons vinden op de Waardsedijk Oost 10-7, 3417 XJ in Montfoort.

Maak een afspraak

Omdat elke wens anders is

Keramische eettafel deens ovaal op maat

Wij maken keramische eettafels op maat. Alle tafelmodellen op NextTable.nl zijn naar wens aan te passen. Om het makkelijk voor je te maken staat onze website vol met voorbeelden van keramische tafels maar bijna alle aanpassingen zijn mogelijk.

Een volledig maatwerk keramische eettafel is ook altijd mogelijk. Heb je bijzondere wensen voor de vorm van je keramische tafelblad, of heb je een eigen ontwerp voor het tafel onderstel? Laat het ons weten. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Bij NextTable hebben we ruim 15 jaar ervaring met het leveren van maatwerk oplossingen. We beschikken over ruime ervaring op het gebied van lassen en een werkplaats met gespecialiseerde machines. Dat stelt ons in staat om aan bijna alle maatwerk wensen te voldoen. We vinden het leuk om mee te werken aan iets bijzonders en denken dan ook graag met je mee!

Naast keramische tafels en tafelonderstellen produceren en plaatsen wij onder anderen ook stalen deuren, puien, trappen, leuningen en balustrades. Wij zijn dus inzetbaar voor je hele project!

Lees meer over keramische tafel op maat

``The Top`` lijn van MARAZZI keramische tafelbladen

Alle eigenschappen die je van een keramische tafel wenst

  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch