Lees ons blog

Keramische salontafel rond

Welke tafelvorm krijgt jouw voorkeur?

Keramische salontafel rond

Ronde tafels zijn helemaal in de mode! Een modern interieur heeft tegenwoordig veel organische vormen en ronde salontafels komen hierin ook goed tot hun recht. Bovendien staat een combinatie van verschillende ronde salontafels heel leuk! Welke vorm salontafel past het beste in jouw interieur? Overweeg je misschien een ronde keramische salontafel? Of combineer verschillende vormen salontafels met elkaar. Je bent hier aan het juiste adres!

De salontafel waar je naar op zoek was?

Ronde keramische salontafel bij Next Table

Staat de salontafel die voldoet aan je wensen hier al tussen? Je kunt je ronde keramische salontafel helemaal naar wens samenstellen. Zo kies je zelf het design en de maat van het blad, en ook de kleur van het tafelonderstel kan worden gekozen. Heb je wensen die verder gaan? Wij maken je ronde keramische salontafel ook graag helemaal voor je op maat.

Ronde salontafel op maat

Uitgebreid assortiment keramische eettafels

Alle soorten keramische tafels

Ervaar de look and feel

Kom langs in de showroom

In onze showroom ontvangen wij je graag om een selectie van onze keramische eettafels te komen bekijken. Naast een wisselend assortiment van tafelonderstellen hebben we een selectie van keramische tafelbladen in onze showroom zodat goed kan worden ervaren wat het is om een keramische eettafel te hebben.

Op afspraak
In onze showroom ontvangen we je graag op afspraak. Zo hebben we alle tijd voor je. Bel ons even of stuur gerust een whatsapp bericht. In de meeste gevallen kan je de zelfde dag nog terecht!

Onze locatie
Wij zijn gevestigd in Montfoort. In het midden van Nederland op korte afstand van de A2 en de A12. Je kunt ons vinden op de Waardsedijk Oost 10-7, 3417 XJ in Montfoort.

Maak een afspraak

Omdat elke wens anders is

Keramische salontafel rond op maat

Wij maken keramische salontafels op maat. Alle tafelmodellen op NextTable.nl zijn naar wens aan te passen. Om het makkelijk voor je te maken staat onze website vol met voorbeelden van keramische tafels maar bijna alle aanpassingen zijn mogelijk.

Een volledig maatwerk keramische salontafel is ook altijd mogelijk. Heb je bijzondere wensen voor de vorm van je keramische tafelblad, of heb je een eigen ontwerp voor het tafel onderstel? Laat het ons weten. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Bij NextTable hebben we ruim 15 jaar ervaring met het leveren van maatwerk oplossingen. We beschikken over ruime ervaring op het gebied van lassen en een werkplaats met gespecialiseerde machines. Dat stelt ons in staat om aan bijna alle maatwerk wensen te voldoen. We vinden het leuk om mee te werken aan iets bijzonders en denken dan ook graag met je mee!

Naast keramische tafels en tafelonderstellen produceren en plaatsen wij onder anderen ook stalen deuren, puien, trappen, leuningen en balustrades. Wij zijn dus inzetbaar voor je hele project!

Lees meer over keramische tafel op maat

``The Top`` lijn van MARAZZI keramische tafelbladen

Alle eigenschappen die je van een keramische tafel wenst

  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch