Lees ons blog

Garantie

TEVREDENHEIDSGARANTIE VAN NEXTTABLE
Hoe zit het met de garantie op je tafel?

Bij NextTable maken wij jouw tafel in eigen beheer en werkplaats. Wij bezorgen je tafel zelf bij je thuis en monteren deze voor je af ter plaatse. Dat betekent dat wij volledige controle hebben over hoe de tafel bij jou arriveert. Onze bezorgers gaan pas weg als je tevreden bent.

Kwaliteitsgarantie
Wij staan 100% voor de kwaliteit die we leveren. Wij leveren je tafel in perfecte staat bij je af, precies volgens specificatie. Is de kwaliteit niet goed? Dan lossen we dat gegarandeerd op. Dat is onze kwaliteitsgarantie.

Garantieperiode
Van een keramische tafel heb je jarenlang plezier. De standaard garantieperiode op je NextTable tafel is 1 jaar. Mocht er onverhoopt sprake zijn van een productiefout neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

ZO KUN JE ONS BEREIKEN
De voordelen van een keramische tafel van NextTable

Een tafel van keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van een tafel van natuursteen. Met een keramische tafel combineer je de uitstraling van natuursteen of marmer met de voordelen van keramiek. Combineer dat met onze hoogwaardige tafelonderstellen van gepoedercoat staal en je hebt een tafel die een leven lang mee gaat.

Alle info over onze bladen
Alle info over onze onderstellen
  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch