Lees ons blog

Keramische tafel op maat

Betrouwbaar vakmanschap

Maatwerk keramische tafels

Bij NextTable hebben we ruim 15 jaar ervaring met het leveren van maatwerk oplossingen. Onze ruime ervaring op het gebied van lassen en onze werkplaats met gespecialiseerde machines stelt ons in staat om aan bijna alle wensen voor jouw keramische tafel op maat te voldoen. We vinden het leuk om mee te werken aan iets bijzonders en denken dan ook graag met je mee!

Naast tafels en tafelonderstellen produceren en plaatsen wij onder anderen ook stalen deuren, puien, trappen, leuningen en balustrades. Wij zijn dus inzetbaar voor je hele project!

Veelgestelde vragen over keramische maatwerk tafels

Omdat elke wens anders is

In 4 stappen naar jouw keramische tafel op maat

Stel jouw ideale keramische maatwerk tafel samen

Natuursteen is terug van weggeweest in ons interieur! En met onze MARAZZI keramische tafelbladen kies je voor prachtig design met de voordelen van een onverwoestbare keramische tafel op maat.

NEEM CONTACT MET ONS OP
01

Keramisch blad op maat

Elke vorm keramisch blad is mogelijk
Wij maken je keramische tafelblad volledig op maat. Elke afmeting maar ook elke vorm is mogelijk. Er zijn eigenlijk geen grenzen.
02

Tafel onderstel op maat

Volledige vrijheid
Wij hebben veel voorbeelden van tafelonderstellen voor je keramische tafel op maat. Maar we kunnen voldoen aan bijna alle maatwerk wensen voor je perfecte tafelonderstel.
03

Kies de perfecte kleur

Wat past bij jouw stijl?
Onze keramische maatwerk tafelbladen zijn in veel designs beschikbaar en je maatwerk tafelonderstel is in elke kleur af te werken. Kies je voor een zwart onderstel? Of ga je liever voor een modern brons tafelonderstel?
04

De juiste afwerking

Waarvoor ga jij je tafel gebruiken?
Wil je een keramische maatwerk tafel voor buiten? Dan geven we het onderstel naast de poedercoating ook een schoopeerlaag. Het keramische tafelblad kan in mat of glans (lux) worden afgewerkt.

Zo doen we dat

Dit is onze werkwijze

Altijd in voor een uitdaging
CONTACT
Neem voor maatwerk VRIJBLIJVEND contact met ons op. We luisteren graag naar je wensen, adviseren je, en informeren je direct over de mogelijkheden.
Zekerheid vooraf
OFFERTE
Zodra we weten wat je wensen zijn stellen we een offerte met prijsopgave en verwachte levertijd op. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.
Alles voor een mooi resultaat!
AAN DE SLAG!
Zodra je akkoord bent met onze offerte gaan we zo snel mogelijk aan de slag met jouw keramische maatwerk tafel!
Precies wat je zocht

Jouw maatwerk project start hier!

Neem voor vragen gerust en vooral vrijblijvend contact met ons op. Via Whatsapp kunnen we snel je eerste vragen beantwoorden.

CONTACT

Ook mogelijk!

los keramisch tafelblad op maat

Heb je zelf een mooi tafelonderstel, dressoir, of ander soort kast zoals een BESTA TV-kast van IKEA en zoek je een los keramisch tafelblad om dit mee af te werken? Ook dat kan! Wij leveren losse keramische tafelbladen op maat! Er kan worden gekozen uit alle designs uit ons assortiment. Bijna elke vorm en afmetingen zijn mogelijk.

Al onze keramische maatwerk bladen

Ook mogelijk!

Los tafelonderstel van staal kopen

Heb je zelf een mooi tafelblad en zoek je nog een tafelonderstel van staal op maat? Ook dan helpen we je graag! Je kunt bij ons een los tafelonderstel op maat kopen. Onze tafelonderstellen zijn van 100% staal en standaard voorzien van een poedercoating. De afwerking is in vrijwel elke kleur mogelijk. Wil je een maatwerk tafelonderstel voor buiten? Dan voorzien wij het onderstel van een schoopeerlaag. Zo gaat je tafelonderstel jaren mee!

Voorbeelden tafelonderstellen

Uitgebreid assortiment keramische tafels

Alle soorten keramische tafels

De voordelen van een keramische maatwerk tafel van Next Table

Een tafel van keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van een tafel van natuursteen. Met een keramische tafel combineer je de uitstraling van natuursteen of marmer met de voordelen van keramiek. Combineer dat met onze hoogwaardige tafelonderstellen van gepoedercoat staal en je hebt een tafel die een leven lang mee gaat.

Alle info over onze keramische bladen
Alle info over onze tafelonderstellen
  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch