Lees ons blog

Onderhoudstips

EEN TAFEL ZONDER ZORGEN
Informatie over het onderhoud van je tafel

Je kiest onder andere voor een keramische tafel van NextTable omdat je niet te veel onderhoud aan je tafel wil hebben. Een tafel zonder zorgen! Wees gerust, het kost je geen moeite om je tafel netjes te houden.

Het tafelblad
Is je tafel vies geworden? Omdat je een gezellig etentje hebt gehad of omdat je een druk gezin hebt en je de tafel gewoon hebt gebruikt? Geen probleem. Een vochtig doekje erover en klaar! Ja zo makkelijk is het! Je hoeft je NextTable niet te behandelen of te impregneren met allerlei moeilijke middeltjes. Je kan een wijnglas op je tafel gebruiken zonder onderzetter en gewoon wat van je eten morsen zonder paniek.

Het onderstel
Het onderstel van je NextTable tafel is gepoedercoat. De poedercoating zorgt er voor dat je onderstel beschermd is tegen vocht en roest. Bovendien wordt het staal minder kwetsbaar voor kleine beschadigingen door stoten. Schuif je stoelen dus gerust aan. Je hebt geen onderhoud aan het onderstel van je NextTable.

Raadpleeg voor meer informatie onze veelgestelde vragen. Of neem contact met ons op.

VEELGESTELDE VRAGEN
De voordelen van een keramische tafel van NextTable

Een tafel van keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van een tafel van natuursteen. Met een keramische tafel combineer je de uitstraling van natuursteen of marmer met de voordelen van keramiek. Combineer dat met onze hoogwaardige tafelonderstellen van gepoedercoat staal en je hebt een tafel die een leven lang mee gaat.

Alle info over onze bladen
Alle info over onze onderstellen
  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch