Lees ons blog

Keramische tafel samples bestellen

Welk design tafelblad krijgt jouw voorkeur?

Keramische tafel samples bestellen

Een design voor je keramische tafelblad kiezen kan soms lastig zijn op afstand. Weet je nog niet goed wat je mooi vindt, of wil je verschillende designs vergelijken? Dan kan je bij NextTable je keramische tafel samples bestellen.

We rekenen een kleine vergoeding voor de samples. Maar wanneer je bij aflevering van je tafel de samples weer inlevert, dan betalen we het aankoopbedrag van de samples gewoon weer aan je terug!

Samples keramische tafel bestellen
Voor de inspiratie

19 verschillende keramische tafel samples leverbaar

De uitstraling van een keramische tafel is natuurlijk in de eerste plaats afhankelijk van het gekozen design. Wij leveren op dit moment 19 designs uit de MARAZZI collectie. Dat kan natuurlijk lastig kiezen zijn. Daarom bieden we de mogelijkheid om keramische tafel samples te bestellen zodat je de verschillen gemakkelijk kunt vergelijken.

Uitgebreid assortiment keramische tafels

Alle soorten keramische tafels

Ervaar de look and feel

Kom langs in de showroom

Wil je verschillende keramische tafel samples vergelijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Wij ontvangen je graag om de volledige collectie van tafelblad design te komen bekijken. Naast de samples van de verschillende designs hebben een wisselend assortiment van tafelonderstellen en tafelblad beschikbaar in onze showroom.

Op afspraak
In onze showroom ontvangen we je graag op afspraak. Zo hebben we alle tijd voor je. Bel ons even of stuur gerust een whatsapp bericht. In de meeste gevallen kan je de zelfde dag nog terecht!

Onze locatie
Wij zijn gevestigd in Montfoort. In het midden van Nederland op korte afstand van de A2 en de A12. Je kunt ons vinden op de Waardsedijk Oost 10-7, 3417 XJ in Montfoort.

Maak een afspraak

Omdat elke wens anders is

Keramisch tafelblad op maat leverbaar in elk design

Bij NextTable zijn we gespecialiseerd in keramische tafelbladen op maat. Alle designs tafelbladen op deze pagina kunnen wij leveren in elke gewenste vorm en maat.

Wanneer je op zoek bent naar een keramisch tafelblad dat volledig op maat wordt gemaakt, dan zit je bij ons goed! We kunnen elk design keramisch tafelblad in de gewenste maat en vorm leveren. Ook voor het bestellen van een los tafelblad van keramiek kan je bij ons terecht.

Heb je al een specifieke maat en vorm tafelblad voor ogen maar twijfel je nog over het design van je keramische tafelblad? Bestel dan snel je keramische tafel samples zodat je ze allemaal kunt vergelijken. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Bij NextTable hebben we ruim 15 jaar ervaring met het leveren van maatwerk oplossingen. We beschikken over ruime ervaring op het gebied van lassen en een werkplaats met gespecialiseerde machines. Dat stelt ons in staat om aan bijna alle maatwerk wensen te voldoen.

Lees meer over keramische tafel op maat

``The Top`` lijn van MARAZZI keramische tafelbladen

Alle eigenschappen die je van een keramische tafel wenst

  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch