Lees ons blog

Retourneren

HERROEPINGSRECHT OP MAATWERK
Retour sturen van geleverde tafels

Bij NextTable maken wij jouw tafel volledig naar wens en op bestelling. Dat betekent dat wij geen voorraad aanhouden en je tafel speciaal voor jou maken volgens de opgegeven specificaties. Alleen zo is het mogelijk om je alle keuzevrijheid te geven. Omdat we je tafel op bestelling maken kan deze in principe niet geretourneerd worden.

Kwaliteitsgarantie
Wij staan 100% voor de kwaliteit die we leveren. Wij leveren je tafel in perfecte staat bij je af, precies volgens specificatie. Is de kwaliteit niet goed? Dan lossen we dat gegarandeerd op. Dat is onze kwaliteitsgarantie.

Niet tevreden?
Ben je onverhoopt toch niet tevreden met je tafel? Dan zoeken we samen naar de juiste oplossing. Neem in dat geval zo snel mogelijk na levering contact met ons op.

ZO KUN JE ONS BEREIKEN
De voordelen van een keramische tafel van NextTable

Een tafel van keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van een tafel van natuursteen. Met een keramische tafel combineer je de uitstraling van natuursteen of marmer met de voordelen van keramiek. Combineer dat met onze hoogwaardige tafelonderstellen van gepoedercoat staal en je hebt een tafel die een leven lang mee gaat.

Alle info over onze bladen
Alle info over onze onderstellen
  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch