Lees ons blog

Keramische eettafel Kiezel

Welke tafelvorm krijgt jouw voorkeur?

Keramische eettafel kiezel

Eettafels met ronde en organische vormen zijn op het moment helemaal in de mode. Onze nieuwe keramische eettafel kiezel sluit precies aan bij deze nieuwe trend! Een modern interieur heeft tegenwoordig veel organische vormen en kiezel eettafels komen hierin ook goed tot hun recht. Bovendien past een kiezelvormige eettafel van keramiek soms net even beter in de ruimte. Welke vorm eettafel past het beste in jouw interieur? Overweeg je misschien een keramische eettafel met kiezelvormig blad? Je bent hier aan het juiste adres!

De kiezeltafel waar je naar op zoek was?

Keramische eettafel kiezel bij Next Table

Staat de eettafel die voldoet aan je wensen hier al tussen? Je kunt je keramische eettafel kiezel helemaal naar wens samenstellen. Zo kies je zelf het design en de maat van het blad, en ook de kleur van het tafelonderstel kan worden gekozen. Heb je wensen die verder gaan, bijvoorbeeld een heel ander tafelonderstel voor je kiezeltafel? Wij maken je ronde keramische kiezel eettafel ook graag helemaal voor je op maat.

KERAMISCHE EETTAFEL KIEZEL OP MAAT

Uitgebreid assortiment keramische eettafels

Alle soorten keramische tafels

Ervaar de look and feel

Kom langs in de showroom

In onze showroom ontvangen wij je graag om een selectie van onze keramische eettafels te komen bekijken. Naast een wisselend assortiment van tafelonderstellen hebben we een selectie van keramische tafelbladen in onze showroom zodat goed kan worden ervaren wat het is om een keramische eettafel te hebben.

Op afspraak
In onze showroom ontvangen we je graag op afspraak. Zo hebben we alle tijd voor je. Bel ons even of stuur gerust een whatsapp bericht. In de meeste gevallen kan je de zelfde dag nog terecht!

Onze locatie
Wij zijn gevestigd in Montfoort. In het midden van Nederland op korte afstand van de A2 en de A12. Je kunt ons vinden op de Waardsedijk Oost 10-7, 3417 XJ in Montfoort.

MAAK EEN SHOWROOM AFSPRAAK

Omdat elke wens anders is

Keramische eettafel kiezel op maat

Wij maken keramische eettafels met kiezelvormig blad op maat. Alle tafelmodellen op NextTable.nl zijn naar wens aan te passen. Om het makkelijk voor je te maken staat onze website vol met voorbeelden van keramische tafels maar bijna alle aanpassingen zijn mogelijk.

Een volledig maatwerk keramische eettafel kiezel is ook altijd mogelijk. Heb je bijzondere wensen voor de vorm van je onderstel? Laat het ons weten. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Bij NextTable hebben we ruim 15 jaar ervaring met het leveren van maatwerk oplossingen. We beschikken over ruime ervaring op het gebied van lassen en een werkplaats met gespecialiseerde machines. Dat stelt ons in staat om aan bijna alle maatwerk wensen te voldoen. We vinden het leuk om mee te werken aan iets bijzonders en denken dan ook graag met je mee!

Naast keramische tafels en tafelonderstellen produceren en plaatsen wij onder anderen ook stalen deuren, puien, trappen, leuningen en balustrades. Wij zijn dus inzetbaar voor je hele project!

Lees meer over keramische tafel op maat

``The Top`` lijn van MARAZZI keramische tafelbladen

Alle eigenschappen die je van een keramische tafel wenst

  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch