Lees ons blog

Keramische Eettafel

Welke vorm krijgt jouw voorkeur?

Keramische eettafel: kies je vorm

Welke vorm eettafel past het beste in jouw interieur? Overweeg je misschien een ronde keramische eettafel? Of past rechthoekig beter? Misschien is Deens Ovaal dan ook iets voor jou!

NIEUW!
Kiezel eettafels
BEKIJK ZE ALLEMAAL
Voor de inspiratie

Een selectie van onze keramische eettafels:

Staat de keramische eettafel van je dromen hier al tussen? Je kunt je keramische eettafel helemaal naar wens samenstellen. Zo kies je zelf het design en de maat van het blad, en ook de kleur van het tafelonderstel kan je kiezen. Heb je wensen die verder gaan? Wij maken je keramische eettafel ook graag helemaal voor je op maat.

Uitgebreid assortiment keramische tafels

Alle soorten keramische tafels

De voordelen van keramiek

Waarom een keramische eettafel van Next Table?

Bestand tegen schimmels en zuren

Bij een keramisch eettafel hoef je je geen zorgen te maken over zuren of schimmels die erin trekken en beschadigingen aan het oppervlak veroorzaken. Keramiek is bestand tegen allerlei chemicaliën en alkalische producten en is bovendien niet poreus. Waar marmer en andere natuursteen soorten hierdoor moeilijk te onderhouden zijn, is bij keramische eettafel het tegenovergestelde het geval.

Kleurvast en vlekbestendig

Keramiek is kleurvast en bestand tegen vlekken. Dankzij deze eigenschappen zijn keramische tafels bijzonder makkelijk te onderhouden. Vlekken afkomstig van onder andere wijn, vet of jam zijn in een handomdraai te verwijderen met een spons en water. Doordat het keramische tafelblad eenvoudig schoon te maken is heeft dit een 100% hygiënisch karakter.

Kras- en schokbestendig

Een keramische eettafel is heel erg krasvast en daarbij ook nog eens schokbestendig. Dit wil zeggen dat er geen krassen worden veroorzaakt als je bijvoorbeeld je sleutels of andere voorwerpen op de tafel gooit. Daarnaast is keramiek schokbestendig, zodat het tafelblad niet wordt beschadigd bij schokken of slagen. Hierdoor is een eettafel van dit materiaal ideaal voor dagelijks gebruik in een gezin.

Bestand tegen hitte en vorst

Bovenop al deze voordelen is een keramische eettafel hittebestendig. Zo is het bij veel gerechten mogelijk om geen onderzetters te voorzien en de pan rechtstreeks op de tafel te zetten. Keramiek kan namelijk tegen hoge en lage temperaturen zonder dat het materiaal beschadigd raakt. Een hete pan op het keramische tafelblad neerzetten is dus geen enkel probleem.

In de werkplaats van NextTable maken wij al onze tafelonderstellen zelf. Dat betekent eindeloze mogelijkheden! Wij zijn verliefd geworden op de tafelbladen van MARAZZI. Dit zijn bladen van keramiek, met de uitstraling van marmer en andere soorten natuursteen.

Natuursteen, en in het bijzonder marmer is een prachtig materiaal. Maar het gebruik van natuursteen voor eettafels heeft ook nadelen. Vooral marmer is erg poreus en gevoelig voor vlekken. Met de keramische bladen van MARAZZI heb je wel de voordelen van een prachtige natuurstenen tafel, maar zonder de nadelen. Nooit meer moeilijke behandelingen voor je marmeren blad. Kies dus nu zonder zorgen voor een prachtige en onverwoestbare keramische eettafel van NextTable.

Ervaar de look and feel

Kom langs in de showroom

In onze showroom ontvangen wij je graag om een selectie van onze keramische eettafels te komen bekijken. Naast een wisselend assortiment van tafelonderstellen hebben we een selectie van keramische tafelbladen in onze showroom zodat goed kan worden ervaren wat het is om een keramische eettafel te hebben.

Op afspraak
In onze showroom ontvangen we je graag op afspraak. Zo hebben we alle tijd voor je. Bel ons even of stuur gerust een whatsapp bericht. In de meeste gevallen kan je de zelfde dag nog terecht!

Onze locatie
Wij zijn gevestigd in Montfoort. In het midden van Nederland op korte afstand van de A2 en de A12. Je kunt ons vinden op de Waardsedijk Oost 10-7, 3417 XJ in Montfoort.

MAAK EEN SHOWROOM AFSPRAAK

Omdat elke wens anders is

Keramische eettafel op maat gemaakt

Wij maken keramische eettafels op maat. Alle tafelmodellen op NextTable.nl zijn naar wens aan te passen. Om het makkelijk voor je te maken staat onze website vol met voorbeelden van keramische tafels maar bijna alle aanpassingen zijn mogelijk.

Een volledig maatwerk keramische eettafel is ook altijd mogelijk. Heb je bijzondere wensen voor de vorm van je keramische tafelblad, of heb je een eigen ontwerp voor het tafel onderstel? Laat het ons weten. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Bij NextTable hebben we ruim 15 jaar ervaring met het leveren van maatwerk oplossingen. We beschikken over ruime ervaring op het gebied van lassen en een werkplaats met gespecialiseerde machines. Dat stelt ons in staat om aan bijna alle maatwerk wensen te voldoen. We vinden het leuk om mee te werken aan iets bijzonders en denken dan ook graag met je mee!

Naast keramische tafels en tafelonderstellen produceren en plaatsen wij onder anderen ook stalen deuren, puien, trappen, leuningen en balustrades. Wij zijn dus inzetbaar voor je hele project!

Lees meer over keramische tafel op maat

``The Top`` lijn van MARAZZI keramische tafelbladen

Alle eigenschappen die je van een keramische tafel wenst

  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch