Lees ons blog

Keramische salontafel vierkant

Welke salontafelvorm krijgt jouw voorkeur?

Keramische salontafel vierkant

Een keramische salontafel vierkant zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. De vorm zorgt voor veel ruimte zodat je veel kwijt kunt op je salontafel. De combinatie van een stevig staal onderstel en een keramisch tafelblad dat bestand is tegen vlekken, krassen, zuren en tegen een stootje kan, zorgt voor een duurzame keramische salontafel die lang mee gaat.

De keramische salontafel waar je naar op zoek was?

Keramische salontafel vierkant bij Next Table

Staat de keramische salontafel van je keuze hier al tussen? Je kunt je vierkante keramische salontafel  ook helemaal naar wens samenstellen. Je kunt bij NextTable het design van het blad en het tafelonderstel kiezen zoals jij dat wil. Heb je wensen die verder gaan? Wij maken je Keramische salontafel vierkant ook graag helemaal voor je op maat.

KERAMISCHE SALONTAFEL OP MAAT

Uitgebreid assortiment keramische salontafels

Alle soorten keramische tafels

Ervaar de look and feel

Kom langs in de showroom

In onze showroom in Montfoort ontvangen wij je graag om een selectie van onze keramische tafels te komen bekijken. Naast een wisselend assortiment van tafelonderstellen hebben we een selectie van keramische tafelbladen in onze showroom zodat goed kan worden ervaren wat het is om een keramische tafel te hebben.

Op afspraak
In onze showroom ontvangen we je graag op afspraak. Zo hebben we alle tijd voor je. Bel ons even of stuur gerust een whatsapp bericht. In de meeste gevallen kan je de zelfde dag nog terecht!

Onze locatie
Wij zijn gevestigd in Montfoort. In het midden van Nederland op korte afstand van de A2 en de A12. Je kunt ons vinden op de Waardsedijk Oost 10-7, 3417 XJ in Montfoort.

MAAK EEN AFSPRAAK

Omdat elke wens anders is

Keramische salontafel vierkant op maat

Wij maken keramische salontafels op maat. Alle tafelmodellen op NextTable.nl zijn naar wens aan te passen. Om het makkelijk voor je te maken staat onze website vol met voorbeelden van keramische tafels maar bijna alle aanpassingen zijn mogelijk.

Een volledig maatwerk keramische salontafel is ook altijd mogelijk. Heb je bijzondere wensen voor de vorm van je keramische tafelblad, of heb je een eigen ontwerp voor het tafel onderstel? Laat het ons weten. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Bij NextTable hebben we ruim 15 jaar ervaring met het leveren van maatwerk oplossingen. We beschikken over ruime ervaring op het gebied van lassen en een werkplaats met gespecialiseerde machines. Dat stelt ons in staat om aan bijna alle maatwerk wensen te voldoen. We vinden het leuk om mee te werken aan iets bijzonders en denken dan ook graag met je mee!

Naast keramische tafels en tafelonderstellen produceren en plaatsen wij onder anderen ook stalen deuren, puien, trappen, leuningen en balustrades. Wij zijn dus inzetbaar voor je hele project!

Lees meer over keramische tafel op maat

``The Top`` lijn van MARAZZI keramische tafelbladen

Alle eigenschappen die je van een keramische tafel wenst

  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch