JARENLANGE. ERVARING.

Maatwerk

BETROUWBAAR VAKMANSCHAP
Een volledige maatwerk keramische tafel? Dat kan bij NextTable.NL

Bij NextTable hebben we ruim 15 jaar ervaring met het leveren van maatwerk oplossingen. Onze ruime ervaring op het gebied van lassen en onze werkplaats met gespecialiseerde machines stelt ons in staat om aan bijna alle maatwerk wensen te voldoen. We vinden het leuk om mee te werken aan iets bijzonders en denken dan ook graag met je mee!

Naast tafels en tafelonderstellen produceren en plaatsen wij onder anderen ook stalen deuren, puien, trappen, leuningen en balustrades. Wij zijn dus inzetbaar voor je hele project!

ZO DOEN WE DAT
Dit is onze werkwijze
Altijd in voor een uitdaging
CONTACT
Neem voor maatwerk VRIJBLIJVEND contact met ons op. We luisteren graag naar je wensen, adviseren je, en informeren je direct over de mogelijkheden.
Zekerheid vooraf
OFFERTE
Zodra we weten wat je wensen zijn stellen we een offerte met prijsopgave en verwachte levertijd op. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent.
Alles voor een mooi resultaat!
AAN DE SLAG!
Zodra je akkoord bent met onze offerte gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Jouw maatwerk project start hier!

CONTACT
De voordelen van een keramische tafel van NextTable

Een tafel van keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van een tafel van natuursteen. Met een keramische tafel combineer je de uitstraling van natuursteen of marmer met de voordelen van keramiek. Combineer dat met onze hoogwaardige tafelonderstellen van gepoedercoat staal en je hebt een tafel die een leven lang mee gaat.

Alle info over onze bladen
Alle info over onze onderstellen
  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch