Lees ons blog

Onze service

ONBEZORGD BESTELLEN EN GENIETEN VAN JE TAFEL
De service van NextTable.nl

Wij hebben graag tevreden klanten. Daar is onze service dus op gericht. We werken zonder tussenhandelaren en produceren onze tafels zelf. Op die manier kunnen we niet alleen de perfecte tafel voor je maken, maar hebben we ook invloed op de hele ervaring die als je consument hebt tijdens het samenstellen, produceren en bezorgen van je tafel.

Bezorging & Montage
Wij bezorgen je tafel zelf bij je thuis en monteren deze voor je af ter plaatse. Dat betekent dat wij volledige controle hebben over hoe de tafel bij jou arriveert. Onze bezorgers gaan pas weg als je tevreden bent.

Kwaliteitsgarantie
Wij staan 100% voor de kwaliteit die we leveren. Wij leveren je tafel in perfecte staat bij je af, precies volgens specificatie. Is de kwaliteit niet goed? Dan lossen we dat gegarandeerd op. Dat is onze kwaliteitsgarantie.

Niet tevreden?
Ben je onverhoopt toch niet tevreden met je tafel? Dan zoeken we samen naar de juiste oplossing. Neem in dat geval zo snel mogelijk na levering contact met ons op.

VEELGESTELDE VRAGEN
De voordelen van een keramische tafel van NextTable

Een tafel van keramiek heeft veel voordelen ten opzichte van een tafel van natuursteen. Met een keramische tafel combineer je de uitstraling van natuursteen of marmer met de voordelen van keramiek. Combineer dat met onze hoogwaardige tafelonderstellen van gepoedercoat staal en je hebt een tafel die een leven lang mee gaat.

Alle info over onze bladen
Alle info over onze onderstellen
  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmelbestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch