Lees ons blog

Onderhoud keramische tafels

Onderhoud keramische tafels

Met een keramisch tafelblad van NextTable ben je voorzien van een stijlvolle tafel zonder zorgen. Keramiek is namelijk een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal, waardoor je maar weinig onderhoud aan je tafel hebt. Het kost je dus vrijwel geen moeite om het tafelblad altijd netjes te houden. Benieuwd hoe je dit het beste aanpakt? Lees dan meteen onze blog en kom alles te weten over het onderhoud van keramische tafels.

``Een keramische tafel is puur gemak``

Eenvoudig onderhoud bij keramische tafels

Een vieze tafel vraagt om een schoonmaakbeurt. Bij een keramisch tafelblad hoef je enkel met een vochtig doekje er overheen te gaan en je bent klaar. Zo makkelijk is het! Als het tafelblad sterk vervuild is hebben we daar een speciale keramiek cleanser voor die je kunt laten mee bezorgen bij je bestelling.

Dankzij het eenvoudige onderhoud van keramische tafels is het mogelijk om gewoon glazen neer te zetten zonder het gebruik van een onderzetter en is het geen probleem wanneer er per ongeluk eten wordt gemorst. Het oppervlak is namelijk bestand tegen vlekken, waardoor dit een 100% hygiënisch karakter heeft. Het keramische tafelblad is niet poreus. Daarom kunnen vlekken moeilijk in het blad trekken. Keramiek is dus bestand tegen krassen, maar het is niet onverwoestbaar, scherpe voorwerpen kunnen het blad dus wel beschadigen.

  • Bestand tegen vlekken en kleurvast
  • Krasvast en schokbestendig
  • Vorst- en hittebestendig
  • Zuur- en schimmel bestendig, niet poreus
  • Makkelijk schoonmaken, 100% hygiënisch
Het onderstel schoonmaken

De onderstellen van onze keramische tafels zijn gepoedercoat. Deze hoogwaardige laag poedercoating zorgt ervoor dat elk onderstel beschermd is tegen vocht en roest. Daarnaast maakt de coating het staal minder kwetsbaar voor beschadigingen die veroorzaakt worden door stoten. Kortom: bij het onderstel van onze keramische tafels heb je geen onderhoud!

Tafelonderstel buiten gebruiken

Onze tafelonderstellen worden dus standaard voorzien van een poedercoating op kleur. Maar je kunt je keramische tafel ook als buitentafel gebruiken! Hiervoor is het mogelijk om het tafelonderstel te voorzien van een extra schopeerlaag. Zo wordt het onderstel optimaal beschermd tegen de weersinvloeden, vocht, vorst en roest. Dus ook wanneer je een keramische tafel voor buiten wenst te gebruiken heb je geen onderhoud aan het tafelonderstel.

Ervaar het gemak van keramiek

Droom jij van een tafel die niet alleen stijlvol, maar ook heel erg makkelijk te onderhouden is? Met een keramische tafel van NextTable ervaar je al deze voordelen! Laat je verrassen door de mogelijkheden in ons assortiment en vind het perfecte keramische tafelblad en een bijpassend onderstel om je interieur compleet mee te maken.

Wat zeggen anderen?

Wij kunnen je veel vertellen over de voordelen en nadelen van een keramische tafel maar we verwijzen je ook graag naar de mening van VT-wonen over bladen van keramiek. Lees hun artikel hier.

Keramische tafels van NextTable

Voor een keramische tafel met een simpel onderhoud ben je bij NextTable aan het juiste adres. In onze showroom te Montfoort kan je de verschillende tafelbladen uit ons aanbod in het echt bekijken en de prachtige afwerking van onze tafelonderstellen ontdekken. Alle stalen van de verschillende tafelblad designs zijn beschikbaar, zodat jij eenvoudig een keuze kan maken tussen de diverse opties. Wij nemen ruim de tijd om samen al je voorkeuren te bespreken en je deskundig te adviseren. Zo heb jij binnenkort een keramische tafel in huis die voldoet aan aan je wensen.

Uitgebreid assortiment keramische tafels

Alle soorten keramische tafels

Laat een reactie achter